janet


 

Bloom&Typo

about • events • etsyshop instagram

 


 

MARKTEN, WINKELS & MEDIA

 

Hier staan de markten en winkels waar op dit moment werk van mij te koop is.

En onderaan een leuk stukje in de media

 

foto

 

CREATIVE MARKTES

 

Deze creatieve markten staan in de planning:

(check hier altijd even of het doorgaat) / pleace chek instagram for the for the last up-date)

 

 

2019

 

weekend 29 + 30 juni • THE MAKER MARKET • 11.00 -17.00 uur • in De Hallen Amsterdam

 

weekend 31-08 + 01-09 • THE MAKER MARKET • 11.00 -17.00 uur • in De Hallen Amsterdam

 

weekend 21 + 22 spetember • THE MAKER MARKET • 11.00 -17.00 uur • in De Hallen Amsterdam

 

 

THE MAKER MARKET

overdekte markt in De Hallen Amsterdam

Hannie Dankbaar Passage 39

instagram De Hallen Amsterdam

instagram The Maker Market

 

 

WINKELS

 

2019

 

Amsterdam centrum * FLEURMONDE is een geweldige bloemenwinkel op de Haarlemmerdijk. Bij Fleurmonde zijn sinds september 2017 diverse kaarten van Bloom&Typo te koop.

www.fleurmonde.com/nl/instagram

 

Utrecht * MENEER EN MEVROUW DE BOER is een gezellige winkel, zij verkopen vintage meubels en accessoires. En kaarten en lijstjes met bloemen van Bloom&Typo.

www.meneerenmevrouwdeboer.nlinstagram

 

Utrecht • PLANTENHUIS, een plantenasiel, is een geweldig initiatief, zij verkopen ook kaarten van Bloom&Typo, kijk op hun website www.plantenhuis.info instagram

 

Amsterdam * DE BALKONIE is een erg leuke winkel met planten, potten, cadeauartikelen, meubelen, en meer, voor je balkon. De winkel in de Javastraat verkoopt de serie herbarium-kaartjes van Bloom&Typo.

www.debalkonie.nlinstagram

 

 

2018

 

Bergen op Zoom • KWEEK is een geweldige winkel /conceptstore met planten, koffie en kado's. Van mei t/m december 2018 heb ik daar een prachtige plek gekregen voor mijn kaarten, posters, herbarium lijstjes, notebooks...

www.kweekboz.nl instagram

 

Amsterdam Ijburg * VINDUSTRIAL is een mooie winkel, zij verkopen industriele vintage meubels. Sinds februari 2018 verkopen ze ook lijstjes met bloemen en monoprints van Bloom&Typo.

www.vindustrial.nlinstagram

 

 

 

MEDIA

 

SELECTED BY STREEPT + 3E ITEM CONCEPTBOX

 

http://www.streept.com/blog/lifestyle/selected-by-streept-3e-item-conceptbox/

 

foto

 

19 mei 2017

 

Selected by Streept. Een categorie waarin ik (onontdekte) producten show die bij het concept van de aansluitende maand passen. Deze maand draait het om “Up to the hills”, een concept waarbij het draait om het botanische, avonturiers gevoel. Planten, groen en op avontuur gaan in de buitenlucht. Welke items neem jij mee op avontuur?

 

Het derde item uit de conceptbox alweer. De eerste twee maakte ik de vorige weken al bekend, vandaag is het tijd voor de één na laatste. In een toffe conceptbox mag een set fijne kaarten niet ontbreken. De kaarten van Bloom & Typo zijn hartstikke origineel en komen voort uit iets wel heel erg leuks. Janet, de eigenares van de online winkel, studeerde af aan de kunstacademie als Grafisch Ontwerpster. Uit de behoefte iets te doen met mooie prints ontstond haar eigen label: Bloom & Typo. Hier komen typografie, ontwerp en haar liefde voor haar volkstuin samen in een andere hele fijne passie.

Alle prints worden zorgvuldig gedrukt op prachtige ansichtkaarten, dubbele kaarten en posters. De kans dat er iets tofs voor jou tussen zit is dus behoorlijk groot! Dus mocht je deze winactie nou niet winnen? Dan vind je de prints van Janet hier!

 

Volgende week maak ik op dezelfde wijze het volgende product uit de conceptbox bekend. Je kunt tot en met 30 mei meedoen aan de give-away. Benieuwd naar de spelregels? Kijk dan even naar deze blogpost. Op 31 mei zal ik de winnaar bekend maken.

 

Liefs,
Lieke

 

 

bloomandtypo[at]gmail.com | © janet witte / bloomandtypo